Arti23, od W8?
[O2] Podłączenie lampki z superba do 0II
Zwiń
X
-
kross12
piotrek_gdy, na forum paska widziałem temat o lampkach i ktoś podał numerki do wszystkich wersji, jutro poszukam
Komentarz
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyteraz mam problem bo nie ma lampki do superba w czarnym kolorzeZamieszczone przez kross12piotrek_gdy, podobno jest ale baaardzo kiepsko z dostępnością
Są tylko szare i beżowe.
Jeśli chodzi o czarne to prędzej można takową dostać na ebay.com, z tym, że to nie będzie produkt fabryczny a przeróbka.
Swego czasu koledzy z leonclub.pl przerabiali zwykłe lampki na te czarne.
Tu znalazłem temacik na leonclub-ie: http://leonclub.pl/forum/printview.p...8aa9c6a86da5d9
I tu oferta firmy: http://www.tmtuning.com/HOME/catalog...t_product=1127
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdykamel1980, 235 euro za lampke to troszke dużo :|
Zwłaszcza, że za tą kwotę można kupić coś bardziej przydatnego niż lampka
Tak więc pozostaje kombinacja z przerabianiem zwykłej lub odpuszczenie sobie tej lampki, montaż zwykłej czarnej, która jest ogólnodostępna i ewentualny montaż czarnego lusterka z podświetleniem diodami
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoA czy istnieją jakieś lampki z zielonym podświetleniem czy same czerwone? Jakie podświetlenie jest w Superbie II?
Lampki z Passata B5 W8 mają czerwone podświetlenie, natomiast lampki z Superb'a mają zielone podświetlenie. Poza zawsze można zmienić kolor podświetlenia
Komentarz
-
-
kross12
Żeby była jasność
Lampka PassatW8
- czerwone podświetlenie przycisków
- czerwone diody led
Lampka S1
- zielone podświetlenie przycisków
- czerwone diody led
Komentarz
-
Zamieszczone przez shadoDziś sprawdzałem Superba II i tamta lampka jest zupełnie inna więc odpada
Maru 123, pisałeś, że na Allegro można kupić takie lampki już z przejściówką, ale wydaje się, że chyba już ich nie ma.
Poszukam gdzieś jeszcze lampki z Superba I skoro ma zielone podświetlenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kross12Lampka S1
- zielone podświetlenie przycisków
- czerwone diody ledZamieszczone przez piotrek_osja mam z czerwonymi przyciskami i jestem z niej zadowolony - choć sam szukałem z zielonymiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
kross12
Zastanawiam się nad kupnem laski z Paska i wymianą żarówek.
W necie znalazłem cos takiego
W8 Leuchte zerlegen Hier eine Anleitung für das Zerlegen der W8 Leuchte um die Farbe der Schalterbeleuchtung anzupassen. Beispiel: original rot und meine grün beleuchteten Schalter Zuerst muss die Frontblende der Leuchte entfernt werden. Dazu sind 9 Verriegelungen aufzudrücken… Die Leuchte ohne die Frontblende W8 Leuchte zerlegen Hier eine Anleitung für das Zerlegen der W8 Leuchte um die Farbe der Schalterbeleuchtung anzupassen. Beispiel: original rot und meine grün beleuchteten Schal...
Trochę się przeraziłem....myślałem że wymieniam same diody i po kłopocie
Komentarz
-
Odgrzeję trochę kotleta :roll:
czy jest w warszawie ktoś kto pomoże mi "ożenić" lampkę z superba i schowek na okulary w OII????
lampka założona i działa ale chciałbym też schowek na okulary bo w RS-ce jest czarne wykończenie tych górnych elementów i podsufitki więc biała zaślepka tego schowka średnio tam pasujeNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg44Zamieszczone przez WIELKIBONGOczy jest w warszawie ktoś kto pomoże mi "ożenić" lampkę z superba i schowek na okulary w OII????
lampka już jest ale musiałem zrezygnować ze schowkaNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz